EEN REAL LIVE-GAME MET ACTEURS

~


VOOR TEAMS OF VRIENDEN- GROEPEN


Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

Het Gilde is een Real Live-Game met acteurs. Het is een spannende game voor teams en  vriendengroepen. Aantal spelers: 6 t/m 10. Vanaf 16 jaar. Kosten € 89,95.   

De gilden zijn van groot belang geweest voor de ontwikkeling & de economische groei van de stad Utrecht. Kom hier meer over te weten aan de hand van een korte geschiedenisles.

Het Gilde is ook geschikt voor teams die (beter) willen samenwerken en directer communiceren met elkaar. De Live-Game kan worden gebruikt als een onderdeel van een teambuilding.

Lees verder

Lees verder

Lees verder

REAL LIVE-GAME

HISTORIE

TEAMSPEL

HET RIJKE VERLEDEN

A WHODUNIT

Vroeg in de avond op de 21ste augustus 1425 wordt er een belangrijke patriciër in de Rodenburgersteeg (*) in koelen bloede in de bedstee vermoord. De zieke man sterft door het koude staal van een slagersmes. Het bloed gutst over het beddengoed heen. De toegesnelde barbier-chirurgijn probeert het leven van de bloedende man te redden, maar tevergeefs. De Schepen van de stad Utrecht, Jan van Amerongen, wordt onverwijld op de hoogte gebracht van de laffe moord op de voormalige Schout, Schepen, Ouderman en burgemeester Beernt Proys. Hij liet zijn vrouw Anna van Lichtenberg en hun drie volwassen zonen (Aernt, Roetard & Jan) achter. De Schepen ontdekt al gauw dat het Vleeschhouwers gild achter de geslaagde moordaanslag zit, maar wie is de dader?


(*) Vandaag de dag is dit de Hamburgerstraat bij de Oudegracht in Utrecht.