Refectorium Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Een moord tijdens een huwelijksfeest

Tijdens een feestelijke receptie van een bruiloft vindt er een moord plaats. De gasten beschikken slechts over 60 minuten om de dader van de lafhartige moord te achterhalen.  Wie o wie is de moordenaar(es)? Ben jij dat? Of misschien je collega? Of je beste vriendin?


EEN GAME MET ACTEURS

Het Refectorium is een ouderwets modern spel dat je in een historische werfkelder in het hart van Utrecht samen met je vrienden, familieleden en/of collega’s speelt.

Het is een Real Live-Game met acteurs, slimme puzzels en spannende opdrachten met als doel om binnen 60 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kunnen jullie met elkaar communiceren? Kun je strategisch denken en planmatig te werk gaan? De uitdaging wacht op jullie!

HET PLOT

Clasina de Bok en Rembert de Geus stappen samen in het huwelijksbootje op weg naar een onzekere toekomst. Hoe onzeker blijkt al snel tijdens het huwelijksfeest in de Salon van Weleer. Tijdens de eerste dans dreigt het hele feest in duigen te vallen omdat één van de gasten levenloos wordt aangetroffen. Hoe afschuwelijk is dat?! Het huwelijksfeest lijkt behoorlijk vergald, totdat de mopperige kelner de gasten uitdaagt om te achterhalen wie de dader van de lafhartige moord is.

Het moordspel begint dan pas goed! Zal het één van de gasten lukken om de dader te ontmaskeren? Het is gewis en zeker geen eenvoudige opgave, omdat iedereen zo vriendelijk en aardig lijkt. Wie kan worden verleid om zijn of haar echte gezicht te laten zien? Om het moordspel tot een goed einde te brengen is het van belang om strategisch te werk te gaan en goed samen te werken. Voor het achterhalen van de slimme dader zul je je grijze cellen aan het werk moeten zetten.