Refectorium Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

MET KAAS EN WORST

Het moordspel is spannend en humoristisch tegelijkertijd en de acteurs helpen je om heerlijk onder te duiken in de oud-Hollandse gezelligheid van de jaren ‘50 van de vorige eeuw. Compleet met blokjes kaas en schijfjes worst.

Hou je niet in en kom ook gekleed in jaren vijftig kleding. Het hoeft natuurlijk niet, maar het komt de oud-Hollandse sfeer wel ten goede.

Reserveren

HET SPEL

Het Refectorium is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken en strategisch te werk gaan. Natuurlijk onder de druk van de tijd om voor het einde van het spel te achterhalen wie de dader van de moord is. Het moordspel is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten. Maar… de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen.

SAMEN SPELEN MET ACTEURS!

Wat helemaal geweldig is, is dat jullie de kans krijgen om te acteren met de professionele acteurs die het Refectorium leiden. Hierdoor kun jij ook helemaal opgaan in de Real Live-Game.