Stichting Gullie © 2021 Alle rechten voorbehouden Wettelijk privacy statement

Clasina de Bok en Rembert de Geus stappen samen in het huwelijksbootje op weg naar een onzekere toekomst. Hoe onzeker blijkt al snel tijdens het huwelijksfeest in de Salon van Weleer. Tijdens de eerste dans dreigt het hele feest in duigen te vallen omdat één van de gasten levenloos wordt aangetroffen. Hoe afschuwelijk is dat?! Het huwelijksfeest lijkt behoorlijk vergald, totdat de mopperige kelner de gasten uitdaagt om te achterhalen wie de dader van de lafhartige moord is.

Een teamspel of voor vriendengroepen!


Het Refectorium is een uitermate geschikte Live-Game voor teams, een teambuilding, een opwarmer voor een vrijgezellenmiddag of -avond, vriendengroepen of met families. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar!

Het moordspel begint dan pas goed! Zal het één van de gasten lukken om de dader te ontmaskeren? Het is gewis en zeker geen eenvoudige opgave, omdat iedereen zo vriendelijk en aardig lijkt. Wie kan worden verleid om zijn of haar echte gezicht te laten zien?


Om het moordspel tot een goed einde te brengen is het van belang om strategisch te werk te gaan en goed samen te werken. Voor het achterhalen van de slimme dader zul je de grijze cellen aan het werk moeten zetten.


Het moordspel is spannend en humoristisch tegelijkertijd en de acteurs helpen je om heerlijk onder te duiken in de oud-Hollandse gezelligheid van de jaren vijftig van de vorige eeuw. Compleet met blokjes kaas en schijfjes worst. Hou je niet in en kom ook gekleed in de jaren vijftig kleding. Het hoeft natuurlijk niet, maar het komt de oud-Hollandse sfeer wel ten goede.

Lang leven het bruidspaar!