Bureau Utrecht 2 Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Game met acteurs

Buiten dat Bureau Utrecht een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Wanneer kies je ervoor om alleen te werken? Hoe flexibel ben je echt?

Het is een game met speelse uitdagingen om uit te voeren en aanwijzingen om te doorgronden. Zal de gerechtigheid zegevieren?  

HOE TE BEWIJZEN DAT BENJAMIN KRUIK SCHULDIG IS?

Bureau Utrecht is een Real Live-Game met acteurs die je meeneemt naar het politiebureau in de binnenstad van Utrecht. Inspecteur Harrie Van der Voort krijgt te maken met twee moorden waarbij het al snel duidelijk wordt dat de bekende Utrechtse DJ en kunstfotograaf Benjamin Kruik de belangrijkste verdachte is. Echter slaagt de inspecteur er maar niet in om de bewijslast rond te krijgen. De eerste moord heeft plaatsgevonden in de werfkelder aan de Oudegracht 290 in Utrecht; Marcel Willems, van beroep makelaar. Later op dezelfde dag wordt de assistente van de heer Willems vermoord in de Oude Hortus aan de Lange Nieuwstraat 106. Tijdens het rechercheonderzoek groeit het angstige voorgevoel dat de moordenaar al vaker in de Domstad heeft toegeslagen.


RACE TEGEN DE KLOK

De spelers; jij en je vrienden of collega’s, bezoeken als rechercheurs de live-uitzending van BUM met een special over DJ Benjamin Kruik. De letters BUM staan voor ‘Bureau Utrecht Muziek’, een gratis online streamingdienst voor politiemensen en hun fans. De presentatie van de live-uitzending is in handen van Sticky Ricky en Suzy Hentai. In de werfkelderstudio  zijn allerlei bewijsstukken en aanwijzingen voorhanden. De rechercheurs krijgen een beperkte tijd om de zaken op te lossen. Het onderzoek kan beginnen!

De rechercheurs krijgen de aanwijzingen niet zomaar cadeau, zij moeten daar wel wat voor doen. Het presentatieduo daagt de rechercheurs uit om vijf opdrachten te volbrengen. Na iedere geslaagde opdracht krijgen de rechercheurs nieuwe informatie waarmee zij hopelijk kunnen bewijzen wie de moordenaar is.

Bureau Utrecht 2 is eigentijds, heeft humor en spanning en zet je meteen ook aan het denken.  De Real - Live-Game: ‘Bureau Utrecht 2’, is gebaseerd op de politiethriller ‘Schat’, geschreven door Gert van Veen. Het vierde boek met in de hoofdrol Harrie van der Voort, politie-inspecteur. Het boek is te koop in de Salon van Weleer.  Klik hier voor info!