Bureau Utrecht 2 Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

SAMEN AAN DE SLAG

Het is allesbehalve een eenvoudige zaak waarmee de rechercheurs; jij en je vrienden/collega’s, worden geconfronteerd. Niet alles is wat het lijkt te zijn en een aanwijzing zie je al gemakkelijk over het hoofd.

De zaak kan alleen worden opgelost als jullie gaan samenwerken en gebruikmaken van elkaars talenten en vaardigheden. Zo is er iemand nodig die handig is en iemand die van een intellectuele uitdaging houdt. Maar ook iemand die durft risico’s durft te nemen. En wat te denken van iemand die goed kan observeren en vragen stellen.

Hoe gemakkelijk ben jij te misleiden door de acteurs tijdens de game? Wie spreekt de waarheid?


ONTRAFEL EEN ONTHULLENDE UTRECHTSE ZAAK

Spannend om met je vrienden of collega's de opnamestudio binnen te stappen om voldoende bewijsstukken te vinden, op basis waarvan de verdachte kan worden veroordeeld. De moordenaar moet worden gestopt. Benjamin is een telg uit de beroemde Utrechtse handelsfamilie Kruik. Over het geslacht Kruik doen vele verhalen in de Domstad de ronde. Zo zou Adriaan Kruik in 1566 de familieschat in een werfkelder hebben verstopt, in een poging om het veilig te stellen voor de protestante beeldenbestormers. Een urban myth? Of een vaststaand feit?

Maak kennis met de enerverende personages en speel de game in een historische werfkelder in het centrum van Utrecht. Laat je verrassen door de acteurs die je meenemen op een spannend politie-avontuur. Proef de sfeer. De hoogste tijd om je denkbeelden over het vredelievende Utrecht bij te stellen.   

Benjamin Kruik is ook een begenadigd fotograaf. Hier enkele voorbeelden van zijn meer toegankelijke Werk dat niet 18+ is.