Bureau Utrecht Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Game met acteurs

Buiten dat Bureau Utrecht een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Wanneer kies je ervoor om alleen te werken? Hoe flexibel ben je echt?

Het is een game met speelse uitdagingen om uit te voeren en aanwijzingen om te doorgronden. Zal de gerechtigheid zegevieren?  

ZES ZELFMOORDEN OF TOCH MOORDEN?

Bureau Utrecht is een Real Live-Game met acteurs die je meeneemt naar het politiebureau in de binnenstad van Utrecht. Inspecteur Harrie van der Voort krijgt te maken met twee verdachte zaken waarbij het onduidelijk is of de slachtoffers zijn vermoord dan wel zelfmoord hebben gepleegd. Na een dossieronderzoek door de rechercheurs Mathijs Koster en Saskia Pieterse blijken er tenminste nog vier dodelijke gevallen te zijn die sterke overeenkomsten vertonen met de recente twee zaken. Er is sprake van tenminste één gemeenschappelijke overeenkomst: Coen Mulders, de Profeet van Utrecht. De slachtoffers hebben een korte of langere tijd deel uitgemaakt van de geloofsgemeenschap van Coen Mulders, stichting URAZ gevestigd in een werfkelder aan de Oudegracht 290.


RACE TEGEN DE KLOK

De spelers; jij en je vrienden of collega’s, bezoeken als rechercheurs het Informatiecentrum van stichting URAZ in de werfkelder aan de Oudegracht 290. Daar zijn aanwezig: Frank Derkse, de coördinator van het centrum,  Wilke Paardekoper, de gastvrouw en Margreet Donkers, een vrijwilligster. Ook zijn daar allerlei bewijsstukken en aanwijzingen voorhanden. De rechercheurs krijgen een beperkte tijd om de zaken op te lossen. Het onderzoek kan beginnen!

Buiten de acteurs die live met je de game gaan spelen, zijn er ook acteurs en actrices die op een groot videoscherm verschijnen. Wat te denken van Sarah Martens, Nick Ooms, Wilma Paalman, Bert Scheuter, Isis Caljé, Marco van Hintum en Frans de Wit.

Bureau Utrecht is eigentijds, heeft humor en spanning en zet je meteen ook aan het denken.  De game is gebaseerd op de politiethriller ‘Genade’ geschreven door Gert van Veen.De Real - Live-Game: ‘Bureau Utrecht’, is gebaseerd op de politiethriller ‘Genade’, geschreven door Gert van Veen. Het derde boek met in de hoofdrol Harrie van der Voort, politie-inspecteur. Het boek is te koop in de Salon van Weleer.  Klik hier voor info!