Bureau Utrecht Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

SAMEN AAN DE SLAG

Het is allesbehalve een eenvoudige zaak waarmee de rechercheurs, jij en je vrienden/collega’s, worden geconfronteerd. Niet alles is wat het lijkt te zijn en een aanwijzing zie je al gemakkelijk over het hoofd.

De zaak kan alleen worden opgelost als jullie gaan samenwerken en gebruik maken van elkaars talenten en vaardigheden. Zo is er iemand nodig die handig is en iemand die houdt van een intellectuele uitdaging. Maar ook iemand die durft risico’s te nemen. En wat te denken van iemand die goed kan observeren en vragen stellen.

Hoe gemakkelijk ben jij te misleiden door de acteurs tijdens de game? Wie spreekt de waarheid?


ONTRAFEL EEN COMPLEXE ZAAK WAARBIJ VEEL ONDUIDELIJK IS

Spannend om met je vrienden of collega's bij de geloofsgemeenschap URAZ binnen te stappen om te achterhalen wat de waarheid is: hoe de ex-leden om het leven zijn gekomen. Is er sprake van toeval of is er meer aan de hand? Jullie krijgen ongeveer 135 minuten de tijd om te achterhalen hoe de vork in de steel zit! Voor het bij elkaar sprokkelen van de benodigde informatie moeten jullie wel enkele opdrachten volbrengen en dan begint het deductiespel: moord of zelfmoord?

Maak kennis met de enerverende personages en speel de game in een historische werfkelder in het centrum van Utrecht. Laat je verrassen door de acteurs die je meenemen op een spannend politie-avontuur. Proef de sfeer. De hoogste tijd om je denkbeelden over het vredelievende Utrecht bij te stellen.   

Margreet Donkers Frank Derkse Wilke Paardekoper