Bureau Ameland Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Game met acteurs

Buiten dat Bureau Ameland een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Wanneer kies je ervoor om alleen te werken? Hoe flexibel ben je echt?

Het is een game met speelse uitdagingen om uit te voeren en aanwijzingen om te doorgronden. Zal de gerechtigheid zegevieren?  

WIE IS DE DADER VAN DE MOORD OP AMELAND?

Bureau Ameland is een Real Live-Game met acteurs die je meeneemt naar het politiebureau op het Waddeneiland Ameland, om vanuit daar een gruwelijke moord op te lossen.  Samen met je vrienden, familieleden en/of collega’s ga je proberen om tijdens het spannende spel de toedracht van de moord te reconstrueren om zo de dader te kunnen achterhalen.

Bureau Ameland is een origineel spel met verrassende opdrachten en aanwijzingen, waarbij het voor de hand liggende niet altijd logisch is. Het is een ware uitdaging voor teams en vriendengroepen om samen te werken en de game tot een goed einde te brengen.


RACE TEGEN DE KLOK

Vroeg in ochtend van de 20ste mei doet de verhuurster van een groepsaccommodatie een vreselijke ontdekking in de badkamer. In de badkuip ligt Sjors Meijers met een opengereten keel. Hoofdagent de Groot begint met het onderzoek, maar ontdekt al snel dat hij het niet alleen aankan en roept de hulp in van politie-inspecteur Harrie van der Voort, die in het verleden al eerder een aantal zaken op Ameland heeft opgelost. Het onderzoek kan beginnen!

Buiten de acteurs die live met je de game gaan spelen, zijn er ook acteurs en actrices die op een groot videoscherm verschijnen. Wat te denken van Ilse Warringa, Nick Ooms, Ingrid Bakker, Bert Scheuter, Wilma Paalman, Remco de Jong en Frans de Wit.

Bureau Ameland is eigentijds, heeft humor en spanning en zet je meteen ook aan het denken.  De game is gebaseerd op de politiethrillers ‘Getuige’ & ‘Geduld’, geschreven door Gert van Veen.Het Juttertje