Bureau Ameland Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

SAMEN OP VAKANTIE

Het is niet nodig om de grens over te gaan om te kunnen genieten van het goede leven. Het is gewoon hier, in ons eigen kikkerlandje, en dan bedoel ik niet Limburg of de Veluwe, maar de Wadden en in het bijzonder één eiland: Ameland.

Het Waddeneiland is een waar familieparadijs met voor ieder wat wils, zelfs voor gehandicapten en mensen die slecht ter been zijn. Een droom die gewoon voor je ogen werkelijkheid wordt, compleet met duinen, bossen, plassen en leuke boetieks. Eten en drinken in overvloed voor eenieder die het kan betalen. Of zoals Jeannette de Oude, onze plaatselijke verslaggeefster, het zegt: ‘Er is niet veel voor nodig om gelukkig te zijn.’ Een waar woord doordrenkt met wijsheid. Jeannette heet per slot van rekening niet voor niets: de Oude.

Kom en ontdek het Waddeneiland. Het is van ons allemaal, tenminste als je de Nederlandse nationaliteit bezit.

EEN VAKANTIEGEVOEL MET EEN TWIST

Heerlijk om met je vrienden of collega's even het vakantieparadijs binnen te stappen, maar niet om bij stil te gaan zitten. Jullie krijgen ongeveer 70 minuten de tijd om te achterhalen wie de mindfulness coach Sjors Meijers heeft vermoord en waarom! Voor het bij elkaar sprokkelen van de benodigde informatie moeten jullie wel enkele opdrachten volbrengen en dan begint het deductiespel: op jacht naar de dader.

Maak kennis met de enerverende personages en speel de game in een historische werfkelder in het centrum van Utrecht. Laat je verrassen door de acteurs die je meenemen op een spannend politie-avontuur. Proef de sfeer. De hoogste tijd om je denkbeelden over het vredelievende Ameland bij te stellen. Zo anders en toch zo Hollands.  

Het Juttertje