TRAIECTUM Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2023 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Game met acteurs

Buiten dat TRAIECTUM een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Wanneer kies je ervoor om alleen te werken? Hoe flexibel ben je echt?

Het is een game met speelse uitdagingen om uit te voeren en aanwijzingen om te doorgronden. Zal de waarheid zegevieren?  

DE WAARHEID ACHTERHALEN

De spelers; jij en je vrienden of collega’s, krijgen maximaal 120 minuten de tijd om te reconstrueren hoe Novius Flavia aan zijn einde is gekomen! Geen gemakkelijke opdracht omdat de omstandigheden van de dood van de Romeinse officier in dikke mist zijn gehuld. De spelers zullen beproevingen moeten ondergaan om zo de noodzakelijke aanwijzingen te verdienen om de mysterieuze zaak op te lossen.

Buiten de acteurs die live met je de game gaan spelen, zijn er ook acteurs en actrices die op een groot videoscherm verschijnen. Wat te denken van Marga van Veen, Jos Hautvast, Paula van Rijn, Marco van Hintum, Wilma Paalman, en Frans de Wit.

TRAIECTUM heeft humor en spanning. Het is geschiedenis met een knipoog waarbij je ook iets opsteekt van de Romeinse tijd in de Domstad. De spelbegeleiders zijn Frans de Wit in de rol van Publius Tullia, en Wilma Paalman als Claudia Drusilla.


DE ROMEINEN IN DE STAD UTRECHT (TRAIECTUM)

TRAIECTUM is een Real Live-Game met acteurs die je mee terug neemt naar het Romeinse kamp op het huidige Domplein in de binnenstad van Utrecht. Het kamp Castellum Traiectum is in die dagen de noordelijkste grensbewaking van het uitgestrekte Romeinse Rijk. Misschien een tegenvaller, maar het is een klein en betrekkelijk onbeduidend militair kamp. Natuurlijk werden de Romeinse soldaten geacht om invallen van de inheemse bevolking af te weren en als dat onvoldoende was, groot alarm te slaan. Maar zoveel opwinding leefde er niet in het jaar 70 anno domini, tenminste niet op het gebied van de oorlogsvoering. Echter werd in de vroege lente wordt bij het ochtendappèl de Romeinse officier Novius Flavia dood gevonden in zijn tent en dat bracht de nodige onrust in het kamp.