Stichting Gullie © 2021 Alle rechten voorbehouden  

Salon van Weleer - Oudegracht 290 werfkelder - 3511 NX Utrecht.

Het Reliquiarium is een ouderwets modern teamspel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een Real Live-Game met acteurs, slimme puzzels en spannende opdrachten met als doel om binnen 60 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kunnen jullie met elkaar communiceren? De uitdaging wacht op jullie!

EEN SPANNEND TEAMSPEL

Enkele maanden geleden heeft Mme. Belle de Fleurdelis op een veiling 6 glazen stolpen met relikwieën gekocht. Uiteraard vanwege nostalgische redenen omdat Mme. Belle een ware spiritualist is volgens de beste Victoriaanse tradities.


Het vervelende is alleen dat met de komst van de stolpen, het is gedaan met de rust in de villa van Weleer. Vooral in de avonduren en klinken er vreemde geluiden in het huis. Spulletjes die zich ongezien door de kamer verplaatsen.


Volgens het beroemde Schotse medium Daniel Dunglas is één van de relikwieën niet afkomstig van een heilige of een martelaar, maar hoogst-waarschijnlijk van een ketter….           

Lees verder>>  

Laat je samen met vrienden en/of familieleden opsluiten in de historische werfkelder om de relikwieën van de valse heilige te achterhalen. Het is een avontuurlijke uitdaging waarbij het spelplezier belangrijk is. Voor meer info, klik hier!


Het Reliquiarium is ook geschikt om vast te stellen hoe jij en je collega’s samenwerken als er sprake is van tijdsdruk. Zal het lukken de relikwieën van de valse heilige te achterhalen? Het spel zal worden nabesproken door een professionele trainer. Meer info? Klik hier!


A Live-Acting Game

 Algemene voorwaarden |Boeken van het spel

Wettelijk privacy statement