Reliquiarium Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Een spel waarbij je een rol speelt tijdens een seance

Het spel geeft een bijzondere inkijk in de geschiedenis van Utrecht aan de hand van de rijke religieuze en spirituele historie van haar inwoners door de eeuwen heen.

EEN GAME MET ACTEURS

Het Reliquiarium is een ouderwets modern spel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een Real Live-Game met acteurs, slimme puzzels en spannende opdrachten met als doel om binnen 60 minuten het spel tot een goed einde te brengen.

Ga samen met vrienden, familieleden of collega’s aan de slag om het relikwie van de valse heilige te achterhalen. Het is een avontuurlijke uitdaging waarbij spelplezier belangrijk is.  Hoe goed kunnen jullie met elkaar communiceren? De uitdaging wacht op jullie!

HET PLOT

Enkele maanden geleden heeft Mme. Belle de Fleurdelis op een veiling 6 glazen stolpen met relikwieën gekocht. Uiteraard vanwege nostalgische redenen omdat Mme. Belle een ware spiritualist is volgens de beste Victoriaanse tradities. Het vervelende is alleen dat met de komst van de stolpen het is gedaan met de rust in de villa van Weleer. Vooral in de avonduren klinken er vreemde geluiden in het huis. Spulletjes die zich ongezien door de kamer verplaatsen.

Volgens het beroemde Schotse medium Daniel Dunglas is één van de relikwieën niet afkomstig van een heilige of een martelaar, maar hoogstwaarschijnlijk van een ketter… De heer Nepveu is een internationaal gerenommeerd medium en zal een speciale seance uitvoeren met behulp van Spiritualisten, zoals jij en je vrienden of collega’s. Het is een stuk moeilijker om een seance in goede banen te leiden, dan je wellicht in eerste instantie verwacht. Discipline en structuur zijn een absolute noodzaak om geen boosaardige geesten tegen de haren in te strijken.