Alle rechten voorbehouden aan stichting Gullie © 2021  Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

Een intelligent duivels spel waarbij de spelers een historisch onrecht proberen te ontmaskeren

Een spannend teamspel

Het spel speelt zich af in de periode 1881 - 1885. Een vrouw wordt gearresteerd voor een drievoudige moord, maar is zij wel de dader?

Het Purgatorium is een ouderwets modern teamspel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht.


Het is een Live-Game met acteurs en spannende opdrachten met als doel om binnen 75 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kunnen jullie situaties inschatten en ernaar gaan handelen?


De uitdaging wacht op jullie!

Lees verder

Het spel

Het Purgatorium is net een tijdmachine waarmee je terug in de tijd reist. Genieten van de in sfeer aangepaste game ruimte, maar er is nog meer:

Maak op een speelse en uitdagende manier kennis met historische gebeurtenissen

Ontdek hoe goed jij en je vrienden of collega’s samenwerken

Maak goed gebruik van de grijze cellen, zoals Hercule Poirot het zou zeggen

Ontdek hoe leuk het is om met professionele acteurs het spel te spelen

Leer je collega’s beter kennen tijdens het spelen van het spel

Voor de fun of als teambuilding

Wie heeft het gezin Frankhuizen vermoord?

Laat je samen met collega’s, opsluiten in de historische werfkelder om binnen 70 minuten te bepalen of de verdachte schuldig is aan de drievoudige moord. Het is een intellectuele uitdaging waarbij het spelplezier belangrijk is. Voor meer info, klik hier!

Het Purgatorium is ook geschikt om vast te stellen hoe  jij en je collega’s situaties kunnen inschatten en er naar handelen. Zal het jullie lukken om tot een rechtvaardig oordeel te komen? Het spel zal worden nabesproken door een professionele trainer. Meer info? Klik hier!

Lees verder

Het spel