Mond der Waarheid Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Bocca della Verita

In het centrum van Rome kun je zomaar de Bocca della Verita tegenkomen. Het is een groot rond beeldhouwwerk met een open mond. Steek je hand in de mond en als je eerlijk bent, mag je de hand behouden, maar als je oneerlijk bent dan word je hand afgebeten.


EEN GAME MET ACTEURS

Mond der Waarheid is een ouderwets modern spel dat je in een historische werfkelder in het hart van Utrecht samen met je collega’s speelt.

Het is een Real Live-Game met acteurs en spannende opdrachten met als doel om binnen 120 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe integer zijn jullie? Hoe open en eerlijk communiceren jullie met elkaar? De uitdaging wacht op jullie!

INTEGRITEIT

De Mond der Waarheid is een veelzijdig spel met acteurs dat niet alleen spannend is en fun om te spelen, maar ook nog eens leerzaam is voor teamleden. Zo kunnen zij ontdekken hoe zij onder tijdsdruk functioneren, in combinatie met wanneer de dingen niet gaan zoals gehoopt. Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het met een uit te voeren opdracht tegenzit. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd? En wellicht de belangrijkste vraag: hoe integer zijn de teamleden?

De Mond der Waarheid geeft in een korte tijd inzicht in de wijze van samenwerken, handelen en bovenal het communiceren van de spelers. Informatie die op verschillende manieren kan worden gebruikt in het kader van een teambuilding.