De Kelder Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Durf je het aan om helemaal achterin de kelder te gaan?

Het klinkt eenvoudig maar het is niet alleen donker in de kelder, er gebeurt ook van alles wat onheilspellend is en toch ook weer vrolijk maakt, mits je de angst de baas blijft.

EEN GAME MET ACTEURS

De Kelder is een ouderwets modern spel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een Real Live-Game met acteurs, slimme puzzels en spannende opdrachten met als doel om binnen 110 minuten het spel tot een goed einde te brengen.

Ga samen met vrienden, familieleden of collega’s aan de slag om de juiste informatie in de kelder te vinden. Het is een avontuurlijke uitdaging waarbij spelplezier belangrijk is. Hoe goed kunnen jullie met elkaar communiceren? De uitdaging wacht op jullie!

HET PLOT

De kelder van het huis van mevrouw Belle de Fleurdelis aan de Oudegracht in Utrecht is al in tientallen jaren niet meer opgeruimd. Echter is afgelopen week aan mevrouw gevraagd of zij mee wil doen aan de wedstrijd: ‘Utrechter van het jaar voor dames van gegoede afkomst.’

Mevrouw de Fleurdelis maakt zich niet druk over de bikini-ronde voor de jury of de persoonlijkheidsronde. Echter maakt zij zich wel druk over de kennisronde waarin de geschiedenis van Utrecht centraal staat. De kennisronde bestaat uit negen vragen en mevrouw des huizes weet de correcte antwoorden niet. In de kelder zijn voorwerpen en boeken te vinden die kunnen helpen om de gewenste antwoorden te formuleren. Maar ja, mevrouw de Fleurdelis is al op leeftijd en durft haar eigen kelder niet meer in. Durven jij of je collega’s of vrienden wel de kelder in om de antwoorden op de negen vragen te vinden?