Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Een game met acteurs in de kelder

Voor teams & vriendengroepen

De Kelder is griezelig leuk, vol met vrolijke angst & wat je nodig hebt is een snuifje moed!


Een uitdaging voor een team of een vriendengroep tussen de 3 en 10 personen!Het geheim van succes is de standvastigheid van het doel

Benjamin Disraeli

De kelder van het huis van mevrouw Belle de Fleurdelis aan de Oudegracht in Utrecht is al in tientallen jaren niet meer opgeruimd. Echter is afgelopen week aan mevrouw gevraagd of zij mee wil doen aan de wedstrijd: Utrechter van het jaar voor dames van gegoede afkomst.


Mevrouw de Fleurdelis maakt zich niet druk over de bikini-ronde voor de jury of de persoonlijkheidsronde. Echter maakt zij zich wel druk over de kennisronde waarin de geschiedenis van Utrecht centraal staat. De kennisronde bestaat uit negen vragen en mevrouw des huizes weet niet de correcte antwoorden. In de kelder zijn voorwerpen en boeken te vinden die kunnen helpen om de gewenste antwoorden te formuleren. Maar ja, mevrouw de Fleurdelis is al op leeftijd en durft niet meer de kelder in. Durven jij of je collega’s of vrienden wel de kelder in om de antwoorden op de negen vragen te vinden?Een uitje met een uitdaging voor vrienden

Het is een griezelig leuke game vol met vrolijke angst & wat je nodig hebt is een snuifje moed! Een uitdaging voor een vrienden- of een vriendinnengroep. Even lekker samen aan de slag voor de overwinning!

Klik hier voor meer informatie over de game voor vrienden!

Een teamuitje of een teambuilding

De kelder is een vrolijke en spannende game waarbij een team wordt uitgedaagd om onder tijdsdruk samen te werken binnen onvoorziene omstandigheden. Een heerlijke uitdaging waarbij communicatie een belangrijke rol speelt.

Klik hier voor meer info over de game als een teamuitje of een teambuilding!

Wat is een Real Live-Game?

 Het is een uniek concept dat zoveel meer te bieden heeft dan bijvoorbeeld een escaperoom. Een Live-Game kan voor the fun worden gespeeld, maar kan ook worden ingezet als een teambuilding, waarbij verdieping niet wordt geschuwd.

Meer info over de Salon van Weleer? Klik hier!

Het klinkt eenvoudig maar het is niet alleen donker in de kelder, er gebeurt ook van alles wat onheilspellend is en toch ook weer vrolijk maakt, mits je de angst de baas blijft.