Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Zout is het symbool van zuivering. Zo werden de zondaren in Sodom en Gomorra tot zoutpilaren veranderd. Volgens de folklore verjaagt zout het Kwade en ongewenste vreemdelingen. Maar zout kan water ook ondrinkbaar maken en zelfs dodelijk zijn voor mens en dier. Om dan nog maar te zwijgen over zout in wonden te wrijven.


Zoet is het symbool van lief zijn, het tonen van goed of wenselijk gedrag en begeerlijkheid. Het zure kan in zoet worden omgezet door anderen eerlijk over jezelf te vertellen. Maar zoet maakt ook afhankelijk en voedt de neiging om te behagen.

Welkom sportieve gast!

Het Estuarium is een ouderwets modern teamspel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht.

Het is een Live-Game met acteurs, slimme vragen en uitdagende opdrachten met als doel om binnen 70 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kun jij met collega’s, vrienden of familieleden samenwerken? Kun je strategisch denken en planmatig te werk gaan? Dan staat er een enerverende uitdaging op jullie te wachten!

Het Estuarium

Een estuarium is een getijdengebied waar zoet met zout water wordt vermengd. Echter in figuurlijke zin verwijst het estuarium naar het zoete en het zoute van het leven, waar een ieder van ons mee te maken krijgt.

In de Live-Game draait alles om een wedstrijd waarbij fair play belangrijk is; tenminste als je kiest voor zoet. Maar wat als jij of een collega of vriend voor zout kiest? Hoe belangrijk is het om te winnen?

Een teamspel voor 8 tot 10 spelers.

Lukt het jou om binnen 70 minuten een slimme race tegen de tijd te winnen?

Ben je slim en behendig genoeg?

De winnaar verdient een leuk zoet prijsje, terwijl de verliezer met het zout naar huis gaat.

De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.