Estuarium Het spel Reserveren Contact Real Live-Games

Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor de wettelijke privacy statement, klik hier Algemene voorwaarden, klik hier

RESERVERINGEN

Voor reserveringen bel naar: 06-45355966.  

Of bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

BEZOEKADRES

Oudegracht 290 OND (werfkelder)

3511 NX Utrecht

Whatsapp: 06-54947103

E-MAIL ADRESSEN

info@salonvanweleer.nl

info@gullie.info

info@real-live-games.nl

Hoe ver ga je om te winnen?

Geniet van de sfeer, het spel, de acteurs, je vrienden en/of collega’s en bovenal van je eigen deelname aan het Estuarium!

EEN GAME MET ACTEURS

Het Estuarium is een ouderwets modern teamspel dat je speelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht.

Het is een  Real Live-Game met acteurs, slimme vragen en uitdagende opdrachten met als doel om binnen 70 minuten het spel tot een goed einde te brengen. Hoe goed kun jij met collega’s, vrienden of familieleden samenwerken? Kun je strategisch denken en planmatig te werk gaan? Dan staat er een enerverende uitdaging op jullie te wachten!

WELKOM SPORTIEVE GAST!

In het Estuarium gaan jij en je collega’s of vrienden een wedstrijd spelen op een levensgroot spelbord, waarbij er op een slimme manier moet worden samengewerkt om de wedstrijd te kunnen winnen. Het is een wedstrijd tegen de tijd en tegen elkaar.

Het Estuarium is een rapsodie van herkenning met elementen uit diverse gezelschapsspelen een snufje sport. Een heerlijke uitdaging om te ontdekken hoe goed je collega’s of vrienden jou kennen.

De winnaar van het wedstrijdspel ontvangt uiteraard een prijs, die thuis of op het werk een ereplaats verdient.

Het Estuarium is spannend en humoristisch tegelijkertijd en de acteurs helpen je om heerlijk onder te duiken in de oud-Hollandse gezelligheid van spelletjesavonden zoals in de jaren ‘70 van de vorige eeuw.