Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

SALON VAN WELEER

Oudegracht 290, werfkelder

3511 NX  Utrecht

Tel: 030-2102636

Mobiel: 06-45355966

Email: info@real-live-games.nl

www.salonvanweleer.nl

Begin Het Spel Reserveren Extra Contact
“Misdaad tref je overal aan, zelfs op de plekken waar je het niet zou  vermoeden. Daarom is het van het grootste belang om alert te zijn.” - Mme. Belle de Fleurdelis

Er is in Vollenhoven een afschuwelijke misdaad gepleegd. Kunnen jullie die oplossen?

Live-Game met acteurs

Belle’s Mysteriën is een ouderwets modern teamspel dat zich afspeelt in een historische werfkelder in het hart van Utrecht. Het is een detective-game met slimme en spannende opdrachten met als doel om binnen 70 minuten het spel tot een goed einde te brengen.

Reserveren  Los de misdaad op! 1909

Mme. Belle de Fleurdelis heeft buiten de Salon van Weleer in Utrecht, ook een landgoed in het plaatsje Vollenhoven. In dit pittoreske stadje heeft een tragedie plaatsgevonden: een afzichtelijke moord. Vanwege haar verdiensten als detective, roept de rijksveldwachter, de heer Borst, haar hulp in om de moord op te lossen. Echter lukt haar dat niet alleen. Te weinig tijd om zoveel aanwijzingen, alibi’s en bewijzen te onderzoeken.

Just for fun

Ga samen met vrienden, familieleden en/of collega’s, aan de slag in de historische werfkelder om de dader van de misdaad te achterhalen, alsook het motief en het wapen. Het is een avontuurlijke uitdaging waarbij het spelplezier belangrijk is. Voor meer info, klik hier!

Teambuilding

Belle’s Mysteriën is ook geschikt om vast te stellen hoe jij en je collega’s samenwerken als er sprake is van tijdsdruk. Zal het lukken om de misdaad binnen 70 - 90 minuten op te lossen? Het spel zal worden nabesproken door een professionele trainer. Meer info? Klik hier!