HET Scriptorium Een uitdagend en Leerzaam spel  voor groepen

Salon van Weleer

Oudegracht 290 werfkelder

3511 Nx Utrecht

www.salonvanweleer.nl

info@real-live-games.nl

06-45355966 / 030-2102636

Het Scriptorium NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP  OM TE RESERVEREN/boeken: Klik hier! EEN OUDERWETS MODERN TEAMSPEL
Scriptorium Het spel Reserveren Contact
Just for fun...really?

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN? OF MOETEN WIJ JULLIE LATEN WINNEN....

Het Scriptorium is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken. Natuurlijk onder de druk van de tijd om de kluis voor het einde van het spel te openen en de diamanten eruit te halen.

Het Scriptorium is niet alleen voor personen die weten hoe zij een puzzel moeten oplossen, maar ook voor vrienden/collega’s of familieleden die over voldoende durf beschikken om fysieke opdrachten tot een goed einde te brengen. Niet te vergeten de personen die het overzicht weten te behouden en de neuzen dezelfde kant uit weten te zetten.

Het Scriptorium is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten. Maar...de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen en dat maakt het spel nog spannender.

SPECIFICATIE

Het Scriptorium kan worden gespeeld met minimaal drie spelers en maximaal acht spelers. Indien jullie groep uit meer personen bestaat, kunnen jullie in twee of drie groepen tegen elkaar spelen. De wachtende spelers kunnen in de tussentijd bijvoorbeeld een heerlijke boottocht maken in de Utrechtse grachten of met Sophie wandelen door het historische hart van Utrecht.

De prijs voor een groep (3 - 8 personen) om Het Scriptorium te spelen, bedraagt: € 89,95. Het spel duurt 60 minuten + 20 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.

Klik hier om te reserveren!

MINIMALE LEEFTIJD IS 18 JAAR


Winnen jullie de trofee voor de  snelste tijd om de kluis te openen?  Zijn jullie nieuwsgierig wat de  snelste tijd tot op heden is?  De trofee die jullie kunnen winnen, is een andere trofee dan degene die hiernaast staat afgebeeld.