HET Scriptorium Een uitdagend en Leerzaam spel  voor groepen

Salon van Weleer

Oudegracht 290 werfkelder

3511 Nx Utrecht

www.salonvanweleer.nl

info@real-live-games.nl

06-45355966 / 030-2102636

Het Scriptorium NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP  OM TE RESERVEREN/boeken: Klik hier! EEN OUDERWETS MODERN TEAMSPEL
Scriptorium Het spel Extra's Reserveren Contact
ENGLISH VERSION OF THE GAME, HERE ACTEURS & BEGELEIDERS

De begeleiding voor, tijdens en na het het spelen van Het Scriptorium is in goede handen. Professionals die weten hoe te entertainen en professionals die thuis zijn in de groepsdynamica en teamwork. Maak kennis met enkele bekende gezichten.

Wilma Paalman

Zangeres, actrice en trainer Wilma Paalman timmert al jaren aan de weg. Als zangeres van met name wereldmuziek, heeft zij jaren met succes opgetreden met diverse bands, waaronder Laduraya. Ook heeft zij enkele bijzondere cd’s opgenomen. Een paar jaar geleden heeft Wilma een nieuw liedjes repertoire opgebouwd en is zij zich gaan ontwikkelen tot een actrice. Zo speelt zij o.a. Anne Schaep bij de Dames van Weleer. Bovendien is Wilma zich gaan verdiepen in het trainen van groepen binnen de context van infotainment. Waarschijnlijk heb je haar ooit weleens gehoord op de radio of gezien op tv, of ergens in het land op een podium.

FRANS DE WIT

Acteur en zanger Frans de Wit is een bekend gezicht als gastacteur bij de Dames van Weleer en incidentele theater/videoproducties van stichting Gullie.  Tevens een graag geziene gast in uiteenlopende televisieseries zoals  ‘Grijpstra & de Gier’, ‘A’dam E.V.A’, ‘Flikken Maastricht’, ‘Toen was geluk heel gewoon’, ‘Smeris’, ‘Divorce’, ‘De mannen van dokter Anne’, ‘ Snuf en de IJsvogel’. Ook heb je Frans in diverse speelfilms kunnen zien spelen, bijvoorbeeld bij ‘De Club van  Sinterklaas’, in ‘De Dominee’, ‘Dik Trom’, ‘Spijt’ . Bovendien heeft hij ook veel  theater gespeeld bij onder meer Toneelgroep Amsterdam, het RO-theater, Theater van het Oosten en Paardenkathedraal en in videoclips van bands als ‘Matik’, ‘C-mon & Kypski’ en ‘The Charm The Fury’. Naast het acteren zingt Frans in een tweetal bands en gaat hij op tournee met de voorstelling ‘Het mannetje in mijn gitaar’, over de zanger Cornelis Vreeswijk.


GERT VAN VEEN

Auteur, trainer, regisseur, en ontwikkelaar is al ruim 34 jaar een deskundige op het gebied van groepsdynamica en teamwork, waarover hij ook diverse boeken heeft gepubliceerd. Hier buiten bezit hij ook een kunstzinnige creatieve kant op het gebied van filmen, fotografie en eigenzinnige theaterproducties maken. Gert heeft Het Scriptorium bedacht en tot leven gebracht, waarin natuurlijk allerlei psychologische en groepsdynamische elementen zijn verwerkt.