Stichting Gullie © 2021 Alle rechten voorbehouden  

Salon van Weleer - Oudegracht 290 werfkelder - 3511 NX Utrecht.

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN? OF MOETEN WIJ JULLIE LATEN WINNEN....

Het Reliquiarium is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken. Natuurlijk onder de druk van de tijd om voor het einde van het spel te achterhalen welke relikwieën nep zijn en van welke valse heilige deze afkomstig zijn.

Het Reliquiarium is niet alleen voor personen die weten hoe zij een puzzel moeten oplossen, maar ook voor vrienden/collega’s of familieleden die over voldoende durf beschikken om fysieke opdrachten tot een goed einde te brengen. Niet te vergeten de personen die het overzicht weten te behouden en de neuzen dezelfde kant uit weten te houden.

Het Reliquiarium is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten. Maar...de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen en dat maakt het spel nog spannender.


Wat helemaal geweldig is, is dat jullie de kans krijgen om te acteren met de professionele acteurs die Het Reliquiarium leiden. Wees niet bevreesd als je geen of weinig ervaring hebt in het acteren, tijdens het spel zul je van spel prestaties verbaasd staan. Heb je al wel acteerervaring, dan is dit je kans om helemaal in karakter onder te dompelen in een Victoriaanse Seance!   Just for fun

SPECIFICATIE

Het Reliquiarium kan worden gespeeld met minimaal drie spelers en maximaal acht spelers. Indien jullie groep uit meer personen bestaat, kunnen jullie in twee of drie groepen tegen elkaar spelen. De wachtende spelers kunnen in de tussentijd bijvoorbeeld een heerlijke boottocht maken in de Utrechtse grachten of gezellig wandelen met Sophie door het historische centrum.

De prijs voor een groep (3 - 8 personen) om Het Reliquiarium te spelen, bedraagt: € 89,95. Het spel duurt 60 minuten + 20 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.

Klik hier om te reserveren.

 Algemene voorwaarden |Boeken van het spel

Wettelijk privacy statement