Stichting Gullie © 2021 Alle rechten voorbehouden  

Salon van Weleer - Oudegracht 290 werfkelder - 3511 NX Utrecht.

Het Reliquiarium is een uniek spel wat doordacht is gemaakt. Misschien is het daarom goed om een paar tips te lezen en wat achtergrondinformatie te weten.

  1. Het Reliquiarium is geen spel dat het team of de vriendengroep gegarandeerd gaat winnen. En goede verliezers zijn dan ook teleurgesteld als het niet is gelukt om de nep relikwieën en de valse heilige te achterhalen. Terwijl de winnaars een bijzondere prestatie hebben neergezet.
  2. Het is belangrijk om het speldoel steeds voor ogen te houden: ‘wat is onze opdracht om te realiseren binnen 60 minuten?’
  3. Bij de constructie van het spel is gebruik gemaakt van groepsdynamische wetmatigheden, psychodrama en diverse psychologische inzichten in het functioneren van personen en groepen. Voor geïnteresseerden is er meer informatie beschikbaar met een kopje koffie of thee erbij.
  4. Het Reliquiarium laat het team of de vriendengroep ervaren hoe goed zij communiceren en zonder een goede communicatie is het bijzonder moeilijk om het spel te winnen.
  5. Het Reliquiarium laat spelers ook ervaren hoe goed zij functioneren onder stress verhogende omstandigheden. Het is immers ook een spannend spel.
  6. Het Reliquiarium is een spel waarbij de spelers diverse vaardigheden en competenties moeten inzetten, willen zij goed beslagen ten ijs komen.
  7. Hoe kun je het deelnemen aan Het Reliquiarium nog leuker maken? Kom gekostumeerd in de kledingstijl van 1880/1890! Hierdoor gooi je niet alleen hoge ogen bij de acteurs, maar zal het inleven in je personage vele malen gemakkelijker gaan!
  8. Het Reliquiarium is een enerverend spel dat indruk op de spelers zal maken en nog wel enkele keren zal worden besproken.
  9. In Het Reliquiarium komen een aantal gebeurtenissen uit de geschiedenis van Utrecht aan bod. Het geeft een bijzondere kijk op de Domstad.
  10. De belangrijkste tip is wellicht: geniet van de sfeer, het spel, de acteurs, je vrienden en/of collega’s en bovenal van je eigen deelname aan het Reliquiarium!
Speltips & weetjes

 Algemene voorwaarden |Boeken van het spel

Wettelijk privacy statement