Stichting Gullie © 2021 Alle rechten voorbehouden  

Salon van Weleer - Oudegracht 290 werfkelder - 3511 NX Utrecht.

Het Reliquiarium is een veelzijdig spel dat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam voor teamleden om te ontdekken hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie met wanneer de dingen niet gaan zoals gehoopt. Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het met een uit te voeren opdracht tegenzit. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd?

Het Reliquiarium is een veelzijdig spel dat in een korte tijd inzicht geeft in de wijze van samenwerken, handelen en bovenal het communiceren van de spelers. Informatie die op verschillende manieren kan worden gebruikt in het kader van een teambuilding.  


SPECIFICATIE

Het Reliquiarium kan worden gespeeld met minimaal drie spelers en maximaal acht spelers. Indien het team uit meer personen bestaat, kunnen de teamleden in twee of drie groepen tegen elkaar spelen. De wachtende spelers kunnen in de tussentijd bijvoorbeeld een heerlijke boottocht maken in de Utrechtse grachten of een picknick in het historische hart van Utrecht.

De basisprijs voor een groep (3 - 8 personen) om Het Reliquiarium te spelen, bedraagt: € 89,95. Hier kunnen één of meerdere toppings aan worden toegevoegd. Bekijk hiervoor de kaders hieronder.

TEAM

DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE BEGELEIDING

Het Reliquiarium is ontwikkeld door de auteur en trainer Gert van Veen, die verschillende boeken over groepsdynamica, trainen en teambuilding heeft geschreven en bovendien ontwikkelaar is van onder andere tientallen teamspelen. De teambuilding versie van het Reliquiarium zal door hem deskundig worden begeleid.

De overige trainers en trainingacteurs zijn gekwalificeerde professionals met jarenlange ervaring.  


1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Nadat het Reliquiarium is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het Reliquiarium.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden het Reliquiarium spelen, wat daarna uitvoering wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van het Reliquiarium, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel

 Algemene voorwaarden |Boeken van het spel

Wettelijk privacy statement