Alle rechten voorbehouden aan stichting Gullie © 2019  Algemene voorwaarden Wettelijke privacy statement

Een intelligent duivels spel waarbij de spelers een historisch onrecht proberen te ontmaskeren

JUST FOR FUN…

GAAN JULLIE DE UITDAGING AAN? OF MOETEN WIJ JULLIE EEN HANDJE HELPEN....

Het Purgatorium is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken. Natuurlijk onder de druk van de tijd om voor het einde van het spel tot een oordeel te komen of de verdachte schuldig is aan de moorden.

Het Purgatorium is niet alleen voor personen die weten hoe zij een intelligente puzzel moeten oplossen, maar ook voor vrienden/collega’s of familieleden die over voldoende durf beschikken om de opdrachten tot een goed einde te brengen. Niet te vergeten de personen die het overzicht weten te behouden en de neuzen dezelfde kant uit weet te houden.

Het Purgatorium is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten. Maar...de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen en dat maakt het spel nog spannender.

Het Purgatorium kan worden gespeeld met minimaal vijf spelers en maximaal twaalf spelers. De prijs voor een groep (5 - 12 personen) om het Purgatorium te spelen, bedraagt: € 89,95. Het spel duurt 75 minuten + 15 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.

Klik hier om te reserveren

Arsenicum vergiftigingen zijn uitermate pijnlijk en de dood laat op zich wachten