Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement,    Algemene voorwaarden

1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Na het spel worden ervaringen gedeeld, waarna de trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team €125,00. Dit bedrag komt bovenop de kosten van de Mond der Waarheid.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden de game spelen en het spel wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen €395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van de game, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen van vaardigheden. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen €795,00. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel

DESKUNDIGE EN PROFESSIONELE BEGELEIDING

De Mond der Waarheid is ontwikkeld door de auteur, groepsdynamicus en trainer Gert van Veen, die verschillende boeken over groepsdynamica, trainen en teambuilding heeft geschreven en bovendien ontwikkelaar is van onder andere tientallen teamspelen. De teambuilding versie van de Mond der Waarheid zal door hem deskundig worden begeleid. Hij beschikt over ruim 33 jaar ervaring.  


WANDELEN MET SOPHIE

Natuurlijk kun je vooraf of na het spelen van de Live-Game ook nog gaan wandelen met Sophie.

De wandeling duurt ergens tussen de 90 en de 105 minuten, dit is afhankelijk hoeveel Sophie op de dag zelf te vertellen heeft. Het is daarom ook dat geen wandeling hetzelfde is. De huishoudster laat zichzelf meewaaien als een licht groen blaadje met de zachte bries van de ouderwetse gezelligheid.

De kosten bedragen €5,- per persoon. Wil je meer weten? Klik hier!