Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Voor de fun & de uitdaging!

Wist je dat de werfkelder van de Salon van Weleer aan de Oudegracht 290 in Utrecht, ook een kelder heeft? En daar diep onder de grond in die kelder staan vele spullen opgeslagen en je raadt het al: het is de bedoeling om een paar specifieke voorwerpen uit die donkere kelder te halen binnen 70 minuten. Alleen is daar meer te vinden dan alleen maar koffers en dozen...


Het belooft een vrolijke boel te worden, waarbij je meteen iets leert over de geschiedenis van Utrecht. Hier en daar een gilletje maakt het alleen nog maar gezelliger! Oja voor ik het vergeet: je ontvangt een heerlijke suikerspin… om het goed te maken voor het vele spinrag.


De Kelder is een game waarbij een beetje behendigheid, slimheid en het kunnen samenwerken goed uitkomen. Dit mag over meerdere personen verdeeld zijn.


  

Het geheim om te slagen is niet nuttig te zijn, maar handig

Jean Pierre Claris de Florian

Winnen jullie de beker?


Als jullie erin slagen om binnen 70 minuten de opdrachten te volbrengen, dan verdienen jullie een heuse beker! En kan mevrouw Belle de Fleurdelis met een gerust hart aan de wedstrijd: Utrechter van het jaar voor gegoede dames deelnemen.

Specificatie

De Kelder kan worden gespeeld met minimaal 3 spelers en maximaal 10 spelers. De minimale leeftijd is 16 jaar. De kosten per Real Live-Game bedragen: € 99,95, inclusief koffie of thee & een suikerspin.


Het spel duurt met alles erop en eraan ongeveer 110 minuten. Het is wenselijk om minimaal 10 minuten van tevoren al aanwezig te zijn in de Salon van Weleer.  


  

Reserveren

Reserveer vandaag nog, klik hier!

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: info@real-live-games.nl of bel naar: 06-45355966 of 030-2102636


  

Met acteurs!