Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Het team in actie

De Kelder is een game met acteurs dat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam voor de teamleden om te ontdekken voor teamleden hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie met wanneer de dingen niet gaan zoals gehoopt. Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het tegenzit met een opdracht uit te voeren. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd? Hoe versterken teamleden elkaar?


Het belooft een vrolijke boel te worden, waarbij je meteen iets leert over de geschiedenis van Utrecht. Hier en daar een gilletje maakt het alleen nog maar gezelliger! Oja, voor ik het vergeet: je ontvangt een heerlijke suikerspin om het goed te maken voor het vele spinrag.


De Kelder is zowel geschikt als een teamuitje, alsook voor een teambuilding.Een geheim is iets wat we aan een ander geven om voor ons te bewaren

Elbert Hubbard

Winnen jullie de beker?


Als jullie erin slagen om binnen 70 minuten de opdrachten te volbrengen, dan verdienen jullie een heuse beker! En kan mevrouw Belle de Fleurdelis met een gerust hart aan de wedstrijd: Utrechter van het jaar voor gegoede dames deelnemen.

Specificatie

De Kelder kan worden gespeeld met minimaal 3 spelers en maximaal 10 spelers. De minimale leeftijd is 16 jaar. De kosten per Real Live-Game bedragen: € 99,95, inclusief koffie of thee & een suikerspin.


Het spel duurt met alles erop en eraan ongeveer 110 minuten. Het is wenselijk om minimaal 10 minuten van tevoren al aanwezig te zijn in de Salon van Weleer.  


  

1. Uitgebreide evaluatie

Nadat de Kelder is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van de Kelder.

2. Dagdeel teambuilding

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden de Kelder spelen, wat daarna uitvoerig wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. Dag teambuilding

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van de Kelder, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

4. Teamuitje

Een warm onthaal met koffie of thee en versgebakken appeltaart, waarna jullie een wandeling met Sophie door het historische hart van Utrecht lopen. Eventueel met een eenvoudige lunch of picknick. Het spelen van het teamspel: De Kelder met een nabespreking.

De kosten bedragen (excl. lunch) €15,95 per persoon.

De kosten bedragen (incl. lunch) €19,95 per persoon.

Reserveren

Reserveer vandaag nog, klik hier!

Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: info@real-live-games.nl of bel naar: 06-45355966 of 030-2102636