EEN REAL LIVE-GAME MET ACTEURS

~


VOOR TEAMS OF VRIENDEN- GROEPEN


Stichting Gullie © 2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

VOOR TEAMS

Het Gilde is een spel dat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam om te ontdekken voor teamleden hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie met wanneer de dingen niet gaan zoals gehoopt. Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het tegenzit met een opdracht uit te voeren. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd? Hoe versterken teamleden elkaar?

SPECIFICATIE

Het Gilde kan worden gespeeld met minimaal 6 spelers en maximaal 10 spelers. De minimale leeftijd is 16 jaar. De kosten per Real Live-Game bedragen: € 89,95, inclusief koffie of thee. Hier kunnen één of meerdere toppings aan worden toegevoegd. Bekijk hiervoor de kaders hieronder.


Het spel duurt met alles erop en eraan ongeveer 90 minuten. Het is wenselijk om minimaal 10 minuten van te voren al aanwezig te zijn in de Salon van Weleer. Reserveer vandaag nog, klik hier!


Voor vragen kun je een e-mail sturen naar: info@real-live-games.nl of bel naar: 06-45355966 of 030-2102636

1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Nadat het Gilde is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het Gilde.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden het Gilde spelen, wat daarna uitvoerig wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van het Gilde, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

4. TEAMUITJE

Een warm onthaal met koffie of thee en vers gebakken appeltaart, waarna jullie een wandeling met Sophie door het historische hart van Utrecht lopen. Eventueel met een eenvoudige lunch of picknick. Het spelen van het teamspel: Het Gilde met een nabespreking.

De kosten bedragen (excl. lunch) €15,95 per persoon.

De kosten bedragen (incl. lunch) €19,95 per persoon.