EEN REAL LIVE-GAME MET ACTEURS

~


VOOR TEAMS OF VRIENDEN- GROEPEN


Stichting Gullie © 2019 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636

EEN SPEELSE & SPANNENDE GESCHIEDENIS

Het Gilde is een Real Live-Game met acteurs dat je mee terugneemt naar de eerste helft van de 15e eeuw. Destijds een roerige tijd, maar ook in dit spel! Het doel is om binnen 60 minuten de dader te identificeren van de moord op de burgemeester van Utrecht. Ontdek hoe de eenvoud erg bedrieglijk kan zijn, want het leven in de stad en het sticht Utrecht was in die dagen erg complex. Gewapende conflicten, bannelingen die op rooftocht waren en machtsovernames, belangenverstrengelingen tegen de achtergrond van het ontstaan van Nederland.

Buiten dat Het Gilde een spannend spel tegen de klok is, is het ook een leerzaam & een historisch spel. Hoe goed kunnen jullie samenwerken? Wanneer kies je ervoor om alleen te werken? Hoe flexibel ben je echt?

Het is een teamspel met speelse uitdagingen om uit te voeren en het doorgronden van oude teksten. Zal de gerechtigheid zegevieren?  

UTRECHT

Maak kennis met de rijke historie van de stad Utrecht. Het teamspel is op historische feiten gebaseerd.

Speel het spel in een historische werfkelder die al 400 jaar bestond voordat de moord plaatsvond.

Laat je verrassen door de acteurs die je meenemen naar een andere tijd. Proef de sfeer.

VOOR DE FUN

Het Gilde is uitermate geschikt om samen met vrienden en/of familieleden te spelen. Het spel daagt uit om met elkaar aan de slag te gaan om te achterhalen wie de moordenaar is. Zowel met ‘doe’-dingen, alsook door het verstand gebruiken. Klik hier voor meer informatie!

VOOR TEAMS

Het Gilde geeft inzicht in de wijze hoe het team al dan niet samenwerkt en communiceert. Het teamspel is geschikt voor een teamuitje, maar ook als opmaat voor een teambuilding. Het is een uniek spel dat de teamleden zal verrassen. Klik hier voor meer informatie!

De hoogste tijd om je denkbeelden over de Middeleeuwen bij te stellen. Zo anders en toch Hollands.