Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

TEAMS

Het Estuarium is een veelzijdig spel dat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam voor teamleden om te ontdekken hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie met wanneer de dingen niet gaan zoals gehoopt.


Samenwerken is gemakkelijker als de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker als het met een uit te voeren opdracht tegen zit. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd? En hoe strategisch kunnen teamleden denken en handelen?


Het Estuarium geeft in korte tijd inzicht in de wijze van het doelgericht samenwerken. Informatie die binnen het kader van een teambuilding kan worden gebruikt.  SPECIFICATIE

Het Estuarium kan worden gespeeld met minimaal acht spelers en maximaal tien spelers.


De prijs voor een groep (8 - 10 personen) om het Estuarium te spelen, bedraagt: € 99,95. Inclusief koffie en thee. Het spel duurt ± 70 minuten + ± 15 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.


Klik hier om te reserveren. Geef bij je reservering aan dat jullie hebben gekozen om het Estuarium te gaan spelen.


Hier kunnen één of meerdere toppings aan worden toegevoegd. Bekijk hiervoor de kaders hieronder.

1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Nadat het Estuarium is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, Dit bedrag komt bovenop de kosten van het Estuarium.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden het Estuarium spelen, wat daarna uitvoerig wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van het Estuarium, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel

Deskundige & professionele begeleiding


Het Estuarium is ontwikkeld door de auteur en trainer Gert van Veen, die verschillende boeken over groepsdynamica, trainen en teambuilding heeft geschreven en bovendien ontwikkelaar is van onder andere tientallen teamspelen. De teambuilding versie van het Estuarium zal door hem deskundig worden begeleid.