Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

Een wedstrijdspel of een spel over een wedstrijd?

In het Estuarium gaan jij en je collega’s of vrienden een wedstrijd spelen op een levensgroot spelbord, waarbij er op een slimme manier moet worden samengewerkt om de wedstrijd te kunnen winnen. Het is een wedstrijd tegen de tijd en tegen elkaar.

Het Estuarium is een rapsodie van herkenning met elementen uit diverse gezelschapsspelen met een snufje sport. Een heerlijke uitdaging om te ontdekken hoe goed je collega’s of vrienden jou kennen.

De winnaar van het wedstrijdspel ontvangt uiteraard een prijs, die thuis of op het werk een ereplaats verdient.

Het Estuarium is spannend en humoristisch tegelijkertijd en de acteurs helpen je om heerlijk onder te duiken in de oud-Hollandse gezelligheid van spelletjes avonden zoals in de jaren zeventig van de vorige eeuw.

Een teamspel of voor vriendengroepen!


Het Estuarium is een uitermate geschikte Live-Game voor teams, een teambuilding, een opwarmer voor een vrijgezellenmiddag of -avond, vriendengroepen of met families. De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar!

Bij de oude Egyptenaren was het zout kostbaarder dan goud. Ook in het oude Rome was zout tientallen keren duurder dan het zoet.

Zonder zout kan een mens niet overleven, zo is het van belang bij het overbrengen van signalen tussen zenuwcellen, het laten spannen van spieren en het reguleren van het bloed.

Maar zout helpt ook met het verwijderen van hardnekkige vlekken in kleding, aanslag in een theepot en verlicht de pijn na een steek van een wesp of bij.