Stichting Gullie © 2018 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

JUST FOR FUN

Het Estuarium is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken en strategisch te werk gaan. Natuurlijk onder de druk van de tijd om voor het einde van het spel een winnaar te kronen.


Het Estuarium is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten en het beantwoorden van bijzondere vragen. Maar...de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen.


SPECIFICATIE

Het Estuarium kan worden gespeeld met minimaal acht spelers en maximaal tien spelers.


De prijs voor een groep (8 - 10 personen) om het Estuarium te spelen, bedraagt: € 99,95. Inclusief koffie en thee. Het spel duurt ± 70 minuten + ± 15 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.


Klik hier om te reserveren. Geef bij je reservering aan dat jullie hebben gekozen om het Estuarium te gaan spelen.

Samen spelen met acteurs!


Wat helemaal geweldig is, is dat jullie de kans krijgen om samen met professionele acteurs te spelen die het Estuarium leiden. Hierdoor kun jij ook helemaal opgaan in de Live-Game.

Wandelen met Sophie