Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

SALON VAN WELEER

Oudegracht 290, werfkelder

3511 NX  Utrecht

Tel: 030-2102636

Mobiel: 06-45355966

Email: info@real-live-games.nl

www.salonvanweleer.nl

Begin Het Spel Reserveren Extra Contact

Belle’s Mysteriën is een spel wat niet alleen fun is om te spelen, maar het is ook leerzaam om te ontdekken voor teamleden hoe zij functioneren onder tijdsdruk, in combinatie met als de dingen niet gaan zoals gehoopt.

Samenwerken is gemakkelijker wanneer de spelers de spreekwoordelijke wind in de zeilen hebben, maar een stuk moeilijker wanneer het tegenzit met een opdracht uit te voeren. Hoe wordt er tussen de spelers gecommuniceerd?


Belle’s Mysteriën is een veelzijdig spel dat in een korte tijd inzicht geeft in de wijze van samenwerken en handelen van de spelers. Informatie die op verschillende manieren kan worden gebruikt in het kader van teambuilding.  

“De geschiedenis laat ook de duistere kant van ons verleden zien. De misdaden zijn op historische moorden gebaseerd ”
Specificaties Teamspel

1. UITGEBREIDE EVALUATIE

Nadat het spel is gespeeld, wordt het verloop van het spel besproken en ervaringen gedeeld, waarna de begeleidende trainer zijn/haar observaties met de teamleden zal bespreken. Hierna is er ruimte voor vragen en/of opmerkingen. De uitgebreide evaluatie duurt ongeveer 60 minuten. De uitgebreide evaluatie kost per team € 125,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van Belle’s Mysteriën.


3. DAG TEAMBUILDING

Een teambuilding dag duurt 7 uur en bestaat uit het spelen van Belle’s Mysteriën, een uitgebreide evaluatie, een terugkoppeling naar de werkvloer en het oefenen (met o.a. een trainingsacteur) van vaardigheden die als belangrijk naar voren zijn gekomen. Inclusief een lunch. De teamleden dienen vooraf een vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 795,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

2. DAGDEEL TEAMBUILDING

Een dagdeel beslaat vier uur, waarin de teamleden Belle’s Mysteriën spelen, wat daarna uitvoerig wordt geëvalueerd. Hierna vindt er een terugkoppeling plaats naar de werkvloer: hoe kan het functioneren worden verbeterd op basis van de ingewonnen inzichten. De teamleden dienen vooraf een digitale vragenlijst te beantwoorden. De kosten bedragen € 395,00, belastingvrij. Dit bedrag komt bovenop de kosten van het spel.

Belle’s Mysteriën Detective kan met minimaal 10 spelers en maximaal 25 spelers.

De prijs per persoon bedraagt: € 9,95.

Hier kunnen één of meerdere toppings aan worden toegevoegd. Bekijk hiervoor de kaders hieronder.

Het spel duurt 70-90 minuten + 20 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.

De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Reserveren kan meteen online, klik hier!


Van Harte Gefeliciteerd


Op een mooie en feestelijke dag in mei is de echtgenoot van Sophie Jorlink jarig. Wat een gezellige verjaardag had moeten worden, ontaarde al snel in een grote droefenis als Sophie ter plekke in de voorkamer dood neer valt. Is het een acute hartstilstand of is er meer aan de hand?

Het Gestolen Hart


Op een zonnige vrijdagochtend in augustus van het jaar 1909, ontdekt een kunstschilder het ontzielde lichaam van Marietje van Bree achterin de kerk. Niemand weet hoe zij daar terecht is gekomen of wie haar dood wilde hebben. Een trieste dood met een lugubere twist.

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM2 Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM1

List & bedrog


Op een zonnige zomermorgen ontdekt de boer de achttienjarige dienstmeid in de hooimijt. Haar keel is opengesneden met een klein mes. De dienstmeid was geliefd bij de boer en zijn echtgenote en ook bij het overige personeel. Wie heeft de dienstmeid om het leven gebracht en waarom?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM3

Dubbele moord


In een weiland worden twee lichamen gevonden, die zijn leeggebloed nadat de moordenaar de slagaders in de dijen had doorgesneden. De slachtoffers zijn broers en niet bepaald geliefd in het dorp. Net als hun ouders hebben zij regelmatig tijd doorgebracht in de rijkswacht. Wie wilde de broers dood en waarom?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM4

Roofmoord


Ach, wat een gruwzame ontdekking: de dochter van de weduwe Brouwer ligt dood in de voorkamer. De heer Borst, rijksveldwachter, concludeert al snel dat Marije Brouwer een inbreker op heterdaad heeft betrapt, maar Mme. Belle de Fleurdelis heeft zo haar twijfels. Welk drama heeft zich afgespeeld?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM5