Stichting Gullie © 2021 alle rechten voorbehouden. Voor reserveringen bel naar: 06-45355966. Bel naar de Salon van Weleer: 030-2102636 Adres: Oudegracht 290 werfkelder in Utrecht. Voor de wettelijke privacy statement, klik  hier! Algemene voorwaarden

SALON VAN WELEER

Oudegracht 290, werfkelder

3511 NX  Utrecht

Tel: 030-2102636

Mobiel: 06-45355966

Email: info@real-live-games.nl

www.salonvanweleer.nl

Begin Het Spel Reserveren Extra Contact

Belle’s Mysteriën is een uitstekende uitdaging om vast te stellen hoe goed jij en je vrienden en/of familieleden, of collega’s creatief samenwerken.

De Live-Game is niet alleen voor personen die weten hoe zij een puzzel moeten oplossen, maar ook voor vrienden/collega’s of familieleden die over voldoende durf beschikken om opdrachten tot een goed einde te brengen. Niet te vergeten de personen die het overzicht weten te behouden en de neuzen dezelfde kant uit weten te houden.

Belle’s Mysteriën is fun, spannend en nu en dan frustrerend, afhankelijk van hoe succesvol jullie zijn in het maken van de opdrachten. Maar...de overwinning krijgen jullie niet in de schoot geworpen en dat maakt het spel nog spannender.


Van Harte Gefeliciteerd


Op een mooie en feestelijke dag in mei is de echtgenoot van Sophie Jorlink jarig. Wat een gezellige verjaardag had moeten worden, ontaarde al snel in een grote droefenis als Sophie ter plekke in de voorkamer dood neer valt. Is het een acute hartstilstand of is er meer aan de hand?

Het Gestolen Hart


Op een zonnige vrijdagochtend in augustus van het jaar 1909, ontdekt een kunstschilder het ontzielde lichaam van Marietje van Bree achterin de kerk. Niemand weet hoe zij daar terecht is gekomen of wie haar dood wilde hebben. Een trieste dood met een lugubere twist.

“Historische Hollandse moorden en misdaden uit het begin van 20ste eeuw vormen de basis voor iedere mysterie”

Belle’s Mysteriën Detective kan met minimaal 10 spelers en maximaal 25 spelers.

De prijs per persoon bedraagt: € 9,95, inclusief koffie of thee.

Het spel duurt 70-90 minuten + 20 minuten voor uitleg en een korte nabespreking. Het is belangrijk om minimaal 10 minuten voor aanvang bij de Salon van Weleer te verzamelen.

De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.

Reserveren kan meteen online, klik hier!

Specificaties Pakken jullie de handschoen op? Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM2 Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM1

List & bedrog


Op een zonnige zomermorgen ontdekt de boer de achttienjarige dienstmeid in de hooimijt. Haar keel is opengesneden met een klein mes. De dienstmeid was geliefd bij de boer en zijn echtgenote en ook bij het overige personeel. Wie heeft de dienstmeid om het leven gebracht en waarom?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM3

Dubbele moord


In een weiland worden twee lichamen gevonden, die zijn leeggebloed nadat de moordenaar de slagaders in de dijen had doorgesneden. De slachtoffers zijn broers en niet bepaald geliefd in het dorp. Net als hun ouders hebben zij regelmatig tijd doorgebracht in de rijkswacht. Wie wilde de broers dood en waarom?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM4

Roofmoord


Ach, wat een gruwzame ontdekking: de dochter van de weduwe Brouwer ligt dood in de voorkamer. De heer Borst, rijksveldwachter, concludeert al snel dat Marije Brouwer een inbreker op heterdaad heeft betrapt, maar Mme. Belle de Fleurdelis heeft zo haar twijfels. Welk drama heeft zich afgespeeld?

Willen jullie dit scenario Spelen? Geef dan bij de reservering aan: BM5